Regelmatig Hebben Wij Pups!

Schrijf een nieuw bericht voor in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
5 berichten.
Liesbeth Liesbeth uit Arcen heeft geschreven op 12 augustus 2019 om 11:54:
Geweldige honden. Vorige maand hebben we Moos, een pup van 11 weken hier gekocht.
Wat een geweldige hond. Zijn zo blij met hem.
Hij is zo lief en aanhankelijk. En daarbij ook nog heel mooi om te zien.
Fam D Maasland Fam D Maasland uit Kelpen oler heeft geschreven op 11 juli 2019 om 17:35:
Afgelopen maandag, zijn we wezen kijken voor een Bichon Frise pup van bijna 4 mnd. Normaal gesproken zouden we niet voor een oudere pup gaan, omdat de eerste weken zo belangrijk zijn voor de socialisering. Maar ze hadden ons verteld, dat dat wel goed zat. We werden heel vriendelijk ontvangen, en begroet door de grote poedels buiten op t erf heerlijk.. Binnen gekomen, waren ze onze bichon pup lekker aan het föhnen. Ze was buiten erg vies geworden, van de regen de vorige dag. Wat een heerlijk bolletje wol, zo vrolijk en blij prachtig. De hele huiskamer was ingericht, voor de hondjes en ze konden ook zelfstandig naar buiten heerlijk.. Zo als je begrijpt, waren we helemaal verkocht. Eenmaal thuis aangekomen, werd ze super lief geaccepteerd door onze boxer, en shih tzu. Ze liep t huis door als of ze hier al langer woonden. Nergens bang voor en geloof t of niet, ze is helemaal zindelijk. Dikke pluim voor depoedelbeer! Dat ze het hondje zo goed op weg geholpen hebben👍🙂 ze heeft nog geen ongelukje gehad doet alles keurig buiten. Wij zijn apen trots op haar, en kunnen iedereen aanbevelen daar een hondje te kopen. Ze heete Furby, maar hebben haar Roxy genoemd. Poedelbeer bedankt, 😉 groetjes Wilfred en Desiree
Willem Smit Willem Smit uit Alblasserdam heeft geschreven op 28 april 2019 om 16:45:
Als je een maatje zoekt voor je/zijn leven vind je bij de poedelbeer de juiste relatie.
Deze schatten hebben een liefdevol karakter en soms net zo eigenwijs als waar ze vandaan komen, maar het zijn dan ook hartendieven, ze laten je wegsmelten met de blik die ze je geven.
In alle fase's van je eigen leven, bij hoogte punten vieren zij het mee en diepte punten voelen zij mee en weten zij je te verblijden.
Dit is in meervoud geschreven, Rakker(14) en Sip(6) zijn in mijn leven, droef als je ga en heel bij is je weer daar ben, waar kan je in de mensen wereld z'n relatie vinden?
En dan zeggen ze een Poedel is géén hond, nee het zijn kinderen!
G.Heunen G.Heunen uit Bingelrade heeft geschreven op 26 april 2019 om 11:05:
Wat zijn we blij met onze lieve, vrolijke en gezonde abricot koningspoedel!
Je merkt aan de pup dat hij de eerste weken van zijn leven met kennis van zaken en aandacht begeleid is.
Tijdens het uitkiezen van de pup werden we met veel geduld, voorzien van diverse kopjes heerlijke koffie, naar een, bij ons passende pup, geleid. En bij het afhalen was het hartverwarmend wat we allemaal meekregen om de pup een goede start te geven. Kortom: niet alleen een verstandige keuze maar zeker ook een hele leuke ervaring! Heel erg bedankt voor onze Loewie!
Wilma Theunissen Wilma Theunissen uit Julianadorp heeft geschreven op 24 april 2019 om 06:47:
Wat een hartelijke ontvangst inmiddels alweer 3 jaar geleden. Onze Tommie opgehaald en wat hebben we er een leuke relaxte lieve koningsspoedel aan. Zo blij met hem.
Bedankt Poedelbeer !